LES CERVESES
Les cerveses artesanes de Vic Brew són d’alta fermentació, elaborades amb un equip de producció típic de cerveseria artesana americana i envasat isobàric. Compromesos amb oferir la màxima qualitat, en Jordi, com a mestre cerveser, utilitza els llúpols i les maltes de més categoria i en millors condicions per aconseguir un resultat més elegant. A més a més, les nostres cerveses no estan ni filtrades ni pasteuritzades, però mitjançant una optimització en les fases de clarificació i fermentació, les cerveses artesanes Vic Brew es mantenen estables i fresques per disfrutar-les durant tot el seu període òptim.
les clàssiques de vic brew
Seguint una filosofia de “sense pressa” elaborem 5 cerveses premium que defineixen el nostre treball i el nostre compromís amb la qualitat: cerveses equilibrades, fresques, molt elegants i per tots els públics.
Vic Brew AMERICAN BLONDE
Vic Brew AMERICAN BLONDE
Color daurat i escuma consistent. Aromes de fruita madura exòtica, fruits secs i mandarina. Pas fàcil marcat pel gust dels llúpols, amargs presents però domats. Carbònic espurnejant.

28 IBU

ALC. 5% VOL.

EBC 6

MALTES / MALTAS / MALTS: MARIS OTTER / PILSNER / CARA PILS / SÈGOL – CENTENO – RYE LLÚPOLS / LÚPULOS / HOPS: SUMMIT / WILLAMETE / SIMCOE / MOSAIC

2Recurso 2
1Recurso 1
3Recurso 2
Vic Brew English pale
Vic Brew English pale
Nas fi i delicat, fruita vermella, records a caramel i herba fresca amb tocs de terra i cedre. Els amargs presents però agradables i final cítric. Carbònic ben integrat i cruixent.

32 IBU

ALC. 4,8% VOL.

EBC 20

MALTES / MALTAS / MALTS: PALE ALE / BLAT (WHEAT) / CARA PILS / CRYSTAL LLÚPOLS / LÚPULOS / HOPS: PILGRIM / FUGGLES / BRAMLING CROSS
2Recurso 2
1Recurso 1
3Recurso 2
Vic Brew IPA
Vic Brew IPA

Color ambre brillant. Escuma compacta i persistent. Nas intens de fruita madura i exòtica, caramel i aranja. En boca, concentrada i sedosa. Amargor present però amable.

50 IBU

ALC. 6,2% VOL.

EBC 12

MALTES / MALTAS / MALTS: PALE / BLAT (WHEAT) / CARA PILS / CRYSTAL LLÚPOLS / LÚPULOS / HOPS: SUMMIT / CASCADE / CHINOOK
2Recurso 2
1Recurso 1
3Recurso 2
Vic Brew SESSION IPA
Vic Brew SESSION IPA

Color de coure pàl·lid amb escuma persistent. Aromes tropicals de pinya i mango, clarament llupolats. De cos mig a lleuger amb una amargor agradable i dolçor equilibrada.

20 IBU

ALC. 4% VOL.

EBC 12

MALTES / MALTAS / MALTS: MARIS OTTER, CRYSTAL, CIVADA (OAT) LLÚPOLS / LÚPULOS / HOPS: CITRA, MOSAIC, GALAXY
2Recurso 2
1Recurso 1
3Recurso 2
Vic Brew Imperial Stout
Vic Brew Imperial Stout_logo

Cervesa negra de gran intensitat i densitat en copa. Escuma densa i compacta. Aromes penetrants de torrefacte, cafè, regalèssia i mores. Entrada potent, amb molt de volum.

60 IBU

ALC. 8% VOL.

EBC 92

MALTES / MALTAS / MALTS: PALE / BLACK MALTS / BLAT-TRIGO-WHEAT / WHEAT / CIVADA-AVENA-OAT. LLÚPOLS (HOPS): BULLION / BRAMLING CROSS / CHINOOK
2Recurso 2
1Recurso 1
3Recurso 2